За нас

Марката „James Harvest” е създадена в Чатануга, Тенеси, САЩ през 1988 година. През 40-те години, точно след края на Втората световна война, Голямата бейзболна лига е възобновена след като е била отменена поради военната ситуация. Бейзболът бързо възвръща своята позиция на спорт номер едно в САЩ. Огромни тълпи следвали действията на Голямата лига и звездни играчи ставали имена на семейства и герои. През двадесетте години, Бейб Рут, който има общо 714 хоумръна през кариерата си, става най-голямото име в бейзбола. През четиридесетте години, един от големите бейзболни играчи е Джо Ди Маджо. Ди Маджо прави 361 хоумръна и се жени за разкошната Мерилин Монро. И друга звезда изгрява на бейзболното игрище през четиридесетте години и нейното име е James Harvest.

 

Джеймс се ражда в дървена колиба в Кентъки. Баща му Джон, честен, трудолюбив земеделец, и майка му Присила, напускат запада в началото на новия век. Чрез усърдна работа, семейството успява да изпрати Джеймс в гимназия, където той получава стипендия за колежа в Бостън. Именно през тези години James усъвършенства своята пичинг техника. След колежа, където той се дипломира с отличие по специалността физическо възпитание, Джеймс играе за Ню Йорк Метц. За съжаление войната започва и Джеймс се записва във флота. Джеймс служи в Тихия океан като морски офицер и пилот. Награден два пъти за смелост, Джеймс е освободен от служба през 1945 година и подновява кариерата си в бейзбола. През следващите 7 години Джеймс 5 пъти става играчът с най-висок резултат и бива избран за „Най-ценния играч” три пъти. Освен това той печели и Truman Memorial Trophy два пъти за най-много хоумръна за един мач. James Harvest се оттегля от бейзбола през 1953 година. Публика от 120 000 фена изпраща James с петминутни овации на прощалната му игра в Ню Йорк. Джеймс никога не се връща отново на игрището.

 

Ценности

 

Марката James Harvest Sportswear е създаденa като знак
на почит към велик играч, който винаги е бил трудолюбив,
никога мрачен или отегчителен, и имащ усет за
неочакваното.

James Harvest Sportswear улавя тези качества. Въз основа
на Aмериканската колежанска мода, дрехите ни са винаги
с най-високо качество. Дрехи и стилове, които издържат
проверката на времето. James Harvest Sportswear са
удобни и в същото време спортни. „Спортна елегантност“
е израз, който веднага се появява в съзнанието.

Опитът показва, че бизнесът и организациите, за които качеството е изключително важна част от пазарната им комуникация, най-често избират James Harvest Sportswear за техен доставчик на фирмени дрехи / рекламни облекла.

„James Harvest добавя идентичност към Вашия бизнес”